Aplūko šīs piecas receptes, kuras liks krasi mainīt domas par degvīnu, kā garlaicīgu vai ātri apreibinošu alkoholisko dzērienu, kuram ir neticami pretīga pēcgarša.
Izrādās, ka, ja to pasniedz kopā ar pareiziem dzērieniem, kokteiļu garša var būt pat neticami laba.
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!
Tevi noteikti interesēs
- Rādu, kā gatavoju grūbas – vīrs un bērni ēd kā piedevu un lūdz gatavot biežākby Rinalds Bergmanis
- Kaimiņam neizdodas atrast otro pusīti. Kad aprunājāmies, sapratu, kādas ir viņa prasībasby Rinalds Bergmanis
- “Es pat negribu klausīties!”: komponists Rezņiks izteicies par saviem kādreizējiem draugiem – Maestro Raimondu Paulu un Allu Pugačovuby Laura Blūma